Wie is CapturedByMark?

1 BEDRIJF – 1 AFSPRAAK – 1 CONTACTPERSOON – VOOR ALLE WERKZAAMHEDEN!

CAPTUREDBYMARK

CapturedByMark is een bedrijf dat word gerund door Mark Otten. Mark woont in Hoogeveen samen met zijn vrouw en zijn 2 dochters van bijna drie jaar. Sinds 5 jaar is Mark bezig in de fotografie

Wij verzorgen voor uw objecten o.a. exterieur- en interieurfotografie,hoogtefotografie, 360 graden fotografie, meetrapporten geheel volgens de NEN 2580/NTA 2581 en BBMI, 2D en 3D plattegronden, vastgoed brochures, vastgoed video’s, drone video’s, 3D Restyling, vastgoed websites en artist impressions.

Mijn Doel:

CapturedByMark wil dat zijn klanten
Wij werken nauw samen met u, zodat u uw klanten de best mogelijke presentatie kunt bieden. Op Funda, uw eigen website, Facebook, Instagram, Twitter, voor uw brochures, voor drukwerk, voor digitale restyling, voor renovaties en nog veel meer.

Vrijwel alle onze producten kunnen ook volledig in uw eigen huisstijl worden geleverd.

UW GEMAK

Wij leveren u o.a. de hoogste kwaliteit fotografie. Door dit werk aan ons over te laten, heeft u als makelaar meer tijd over. Zo doen beide partijen waar ze goed in zijn en levert u uiteindelijk topkwaliteit aan uw klanten.

Al ons materiaal is volledig geschikt en geoptimaliseerd voor het vernieuwde Funda en Funda in Business.

Voordeel voor u en voor uw klant:

CapturedByMark biedt de oplossing, door u alles te leveren wat u wenst en nodig heeft met slechts met één bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

 

En dat tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u de laagste prijs, gaat u dan maar verder, wij leveren nimmer in op kwaliteit.