Betaalbare HDR foto's

Verhoog de kans op de verkoop van uw voertuig
# Contact# Portfolio

Auto fotografie:

Goede duidelijke foto’s maken is iets wat door vrijwel 80% van de autoverkopers niet gedaan word. Waarom vraag ik mij af? Goede foto’s zorgen nou eenmaal voor een snellere verkoop. Geef maar eens een antwoord op de volgende vraag: Waar klikt u eerder op als u zelf een auto zoekt? Een advertentie met een duidelijke foto of een advertentie met een onduidelijke foto? Het antwoord heeft u denk ik zelf al gegeven. Een persoon die aandacht besteed aan een goede fotoshoot word geassocieerd met iemand die zuinig is op zijn voertuig.

Waarschijnlijk verwacht u het niet, maar autofotografie is misschien wel een van de moeilijkste soorten fotografie. De lak van een auto heeft de eigenschap om de glimmen, mooi zult u denken, zo hoort het (Is ook zo). Maar juist deze reflecties kunnen ervoor zorgen dat het lastig word om het auto perfect in beeld te brengen. Teveel reflecties geeft een verkeerd en vertekend beeld. Te weinig reflecties zorgen ervoor dat de glans van de auto letterlijk en figuurlijk verdwijnt. De oplossing is simpel, met de juiste lensfilter en balans in de nabewerking kan ik ervoor zorgen dat deze perfect afstemmen. Voor een klein bedrag vergroot ik uw kansen op de automarkt, doormiddel van een fotoshoot laat ik uw voertuig schitteren.

Interessant om te weten is dat dit een HDR fotoshoot is: High Dynamic Range. Een HDR foto verkrijg je door DRIE, VIJF of meerdere foto’s vanaf 1 standpunt te schieten. De foto’s worden geschoten met verschillende belichtingen: Onderbelicht, normaal en overbelicht. Na de fotoshoot word doormiddel van de juiste software deze foto’s als lagen over elkaar heen gelegd wat zorgt voor een uitermate mooi diepte effect. 

Hoe gaat het in zijn werk?

U neemt contact op met mij via de telefoon of mail. Wij zullen dan bespreken wat voor beide partijen de beste aanpak is. We komen graag bij je langs met een portfolio van de mogelijkheden, geheel vrijblijvend. Foto’s van de auto voor advertentiedoeleinden worden aangeleverd in 1024 x 756 pix. Voor Wheelerdelta en OBS is dit de optimale resolutie.

Advertentie foto’s bestaan uit een set van 15, 20 of 25+ foto’s.

Prijs 15 foto’s: € 55,- 

Prijs 20 foto’s: € 65,-

Prijs 25 foto’s: € 75,-

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.